Yörükatlı Ortaokulu


Vizyon: Türk toplumunu çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bir yönetim anlayışı ve eğitim sistemine ve eğitim kurumlarına taşıyan örnek ve önder birim olma. Okulumuzun bugünkü değerlerini ortaya çıkaracak, gelecek hayallerine yulaşmak için kurumsal değerlerin neler olduğunu belirlemek. Evrensel değerlere uygun olarak ırk, din, cinsiyet ve bedensel eksikliklere bakmadan tüm insanlara eşit davranmak. Başarının takım çalışmnları ile elde edilebileceğine, teşvik ve ödülle artırılacağına inanmak. Her velinin, öğrenme adına öğrencisine her türlü fırsatın verildiğini bilmesi. Okulumuzda hergün daha iyiye ulaşmak için çalısması gerektiğini bilmek vizyonumuzdur.

Misyon: Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onları 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak. Bilgi, birikim ve deneyimlerin paylaşılmas, yeni uygulamaların araştırılması, ilgili bütün kesimlerin bilinçlendirilmesi. Etkinlik ve verimliliği sağlamak, kaliteyi artırmak için yönetimi sistemli bir şekilde değerlendirerek geliştirme faaliyetlerini sürekli kılmaktır. Mükemmelliğin sonu yoktur. Çocuk eğitimi dünyanın en ciddi işidir. Bu konuda kimseyi değil kendi kedimizi rakip görerek daha mükemmeli aramak önemli arayışımızdır. Öğrenci psikolojilerini bozmadan sanatla, sporla, sosyal aktivitelerele zenginleştirilmiş bir eğitim yapmak.

Başarılar: 2019/2020 EĞİTM-ÖĞRETİM YILINDA 2 ÖĞRENCİ PROJE ANADOLU LİSESİNİ, 2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA 1 ÖĞRENCİ PROJE ANADOLU İMAM HATİP LİSESİNİ 2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA 1 ÖĞRENCİ FEN LİSESİNİ KAZANMIŞLARDIR.

Saatler: Başlama: 08:30 Bitiş : 15:10
Isınma: Kalorifer ile ısınıyor
Bağlantı: Yok
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: ÖĞRETMENLER OKULA ÖZEL ARAÇLARIYLA GİDİŞ GELİŞ YAPMAKTALAR. AYRICA 4 ADET 2+1 LOJMAN BULUNMAKTA OLUP 2 LOJMAN FAAL OLARAK KULLANILMAKTA OLUP, 2 LOJMAN KULLANIMA HAZIR DURUMDADIR. LOJMANLAR KALORİFER İLE ISINMAKTADIR
Okulun Sınav Başarı Durumu: 2019/2020 EĞİTM-ÖĞRETİM YILINDA 2 ÖĞRENCİ PROJE ANADOLU LİSESİNİ, 2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA 1 ÖĞRENCİ PROJE ANADOLU İMAM HATİP LİSESİNİ 2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA 1 ÖĞRENCİ FEN LİSESİNİ KAZANMIŞLARDIR.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: %100
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: OKULUMUZ TAŞIMA MERKEZİ OLUP, GÜZEL YAYLA KÖYÜ ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ OKULUMUZDA EĞİTİMLERİNE DEVAM ETMEKTEDİRLER.

Telefon - 04427162010

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://yorukatlortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Yörükatlı Köyü Horasan /ERZURUM

Öğretmen :8
Öğrenci :27
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :150
Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Yerleşim yeri köydür ve köyün geçim kaynağı hayvancılıktır.

Adres - Yörükatlı Köyü Horasan /ERZURUM

Ulaşım İlçeye olan ulaşım sabah ilçeye gidip akşam köye dönen köy servisleri ile sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine 22 km il merkezine ise 76 km uzaklıktadır